null

Billige engros smykker Om os

5. Division St.
East Greenwich, RI 02818
USA

800-539-3178
Fax: 888-539-3177
 Åbningstider: Mandag - Fredag ​​10:00 til 04:00 EST. Vi holder lukket på alle større helligdage og weekender.

Med hovedkvarter i Rhode Island, smykker hovedstad i USA, har Billige Engros Smykker været den førende distributør af engros mode smykker og tilbehør til over 25 år. Vi er stolte af konsekvent at bringe de nyeste tendenser i engros-mode smykker til dybe discountpriser. Vores erfaring kombineret med vores købekraft, kan vi tilbyde disse under engrospriser samtidig opretholde Enestående kundeservice og kvalitetskontrol!

Vores lager af Cubic Zirconia Ringe tilbyder den bedste sortiment, kvalitet og laveste priser overalt i Amerika.

CheapWholesaleJewelry Nationer er den førende kilde til 24KT Gold overlay Overlay og Rhodium Overlay Sterling Sølv kæder og armbånd! Der er ingen anden engros smykker hjemmeside, der tilbyder en bedre sortiment af forgyldt kæde halskæder eller armbånd til lavere priser. Vi vil IKKE blive underbydes!

CheapWholesaleJewelry.com varebeholdninger den ekspansive udvalg af smykker lavet med Swarovski østrigske Crystal. Derudover har vi også status Brandnavn Designer Smykker & Fashion smykker inklusive halskæder, armbånd, ringe, øreringe, belagte Charing, Hip Hop mode smykker og meget, meget mere.

CheapWholesaleJewelry.com specialiseret sig i ordrer, der tilbyder mange rabatter på ordrer.


"Like" os på Facebook! www.Facebook.com / CheapWholesaleJewelry
 

"Følg" us on Twitter! www.Twitter.com / JewelrySource